House of Hope er vårt!

Publisert 17. august 2016

Endelig er det klart at Håp For Alle har kjøpt en eiendom som skal bli hjemmet til House of Hope (tidl. Karosta Kids) i Liepaja, Latvia.

Bygget har allerede fått navnet «House of Hope». Eiendommen ligger sentralt i Liepaja, som nærmeste nabo til byens buss- og togstasjon, og ble kjøpt for 53 000 EUR (ca. 500 000 kr).

Bygget har en flott fasade på forsiden, men innvendig trengs det mye renovering. Selve bygget er på ca. 400 m2 (på ett plan), og tomten på ca. 3000 m2. Ungdommene er allerede i gangen med å rydde og ta bort ting som skal fjernes fra huset og eiendommen, men her trengs det mye mer dugnadsinnsats av både ufaglærte og av fagfolk de neste månedene.

Kjøpet av «House of Hope» er finansiert av Håp For Alle, men eiendommen skal eies av den lokale organisasjonen Karosta Kids. «House of Hope» skal være et ungdomssenter på kveldstid og en «åpen barnehage» for unge vanskeligstilte mødre og deres barn, på dagtid.

Vi gleder oss til å se «House of Hope» i full drift, men før vi kommer dit er det mye arbeid som skal legges ned. Ønsker du å støtte renoveringen økonomisk, eller kan være interessert i å bidra med dugnadshjelp, ta kontakt med oss!

You Might Also Like