Valgte å beholde barnet

Da tenåringsjenta «Elena» fikk vite at hun var blitt gravid, var hennes første tanke at hun måtte ta abort. Hun hadde ikke noe ønske om å bli mor. Store deler av hennes egen oppvekst hadde hun tilbragt på barnehjem, ettersom hun og brødrene hadde vokst opp med alkoholiserte foreldre som ikke evnet å ta vare på barna sine.

«Elena» kom i kontakt med mor&barn-programmet vårt, House of Hope, mens hun fortsatt var gravid, og hennes oppførsel bar preg av en turbulent oppvekst. Men gjennom flere samtaler med de ansatte bestemte hun seg for å bære frem barnet, og bli en god mor for hennes kommende datter. Samtidig som hun ble kjent med de ansatte, mødrene og ungdommene knyttet til House of Hope, bestemte ungdommene seg for å samle inn penger for å gi henne mulighet for å ha et eget rom på sykehuset under fødselen, og de samlet også inn klær og bleier til den nye jenta.

I dag er «Elena» stolt mor til en søt liten datter, hun har fått seg jobb og lært å ta ansvar.  De ansatte på House of Hope er blitt hennes nærmeste familie, og selv om hverdagen ikke er problemfri, vet hun at hun alltid kan komme til House of Hope når hun har behov for det.

Takk for din støtte til å gi muligheter til unge jenter som «Elena».

You Might Also Like