Happy Camp på Undeland

Happy Camp 2016 blir på Undeland Misjonsgård i Lyngdal. Leiren finner sted fra søndag 26. juni til mandag 4. juli, og vi gleder oss til å ta imot guttene fra Tallinn til nye, innholdsrike sommerdager. Dette blir vår 5. leir på like mange år – rett og slett et bittelite jubileum!

Nytt av året er at vi vil ha et ungdomsteam fra HOPE21-gjengen i Latvia med som ledere. Marija Tarasova som nå er ansatt på ungdomssenteret i Liepaja (og som snakker norsk etter et opphold på Bildøy bibelskole i 2014/15), tar med seg tre av ungdommene som er med på HOPE21-programmet, for å være med som miljøarbeidere på leiren. Det håper vi skal bli til glede og hjelp for alle parter. Ungdommene fra Latvia snakker også russisk, slik mange av de estiske barna gjør.

Ønsker du å bidra med hjelp til Happy Camp, enten ved å bidra med dugnad, bakverk, stille med båt til båttur eller noe helt annet, ta gjerne kontakt med daglig leder Vidar på 41572472 eller vidar@haapforalle.no.

You Might Also Like