Gaute
GAUTE M. JOHANNESSEN (f. 1952)
Rådgiver i Farsund kommune. Tidligere rektor ved Lista og Å ungdomsskoler. Har jobbet med skoleutvekslingsprogram mellom Norge og Latvia siden 1994. Har stort nettverk i Latvia etter over 100 besøk i «hans andre hjemland».


Øystein
ØYSTEIN FAUSKE (f. 1975)
Leder ved Nordborg ungdomsskole på Finnsnes. Utdannet sykepleier med PPU. Undervisningserfaring fra Sykepleierutdanningen ved Universitetet i Tromsø og Helsefagarbeiderlinjen ved Nordborg VGS. Øystein ble i 2012 kåret til «Norges kuleste lærer» av radiokanalen P3.


Vidar

VIDAR ABRAHAMSEN (f. 1983)
Initiativtaker og daglig leder i Håp For Alle. Lærer ved KVS-Lyngdal. Bachelor i Spansk språk. Årsstudium i engelsk, KRL og PPU, i tillegg til diverse økonomiske fag fra BI Oslo. Har kjent og samarbeidet med Tatyana og Dana siden 2012.


Marthe
MARTHE ANDREASSEN (f. 1994)
Styremedlem i Håp For Alle. Studerer barnevernspedagogikk ved HIOA. Har erfaring fra barne- og ungdomsarbeid fra Hald Internasjonale Skole, et 6-måneders opphold ved barnehjem i Kina (2013/14), samt et 3-måneders opphold ved barnehjem i Mexico (2015).

 

Tanya-klar
TATYANA TARASOVA (f. 1978)

Ildsjel og leder i organisasjonen Karosta Kids. Tidligere leder av dagsenter for barn i samme bydel. Utdannet psykolog. Lang erfaring fra sosialarbeid gjennom arbeid med barn og unge i sitt nærområde. Tatyana er lokal leder for Hope21.


Dana
DANA STOGINA (f. 1989)
Studerer sosialarbeid ved Universitetet i Liepaja og jobber som ungdomsarbeider i Karosta Kids. Dana har vært ansvarlig for Håp For Alles stipendprogram siden oppstarten av programmet i 2013.