happyday

Happy Day


Happy Day er en aktivitetsdag for dagsenter- og barnehjemsbarn med ulike spennende aktiviteter. Ingen Happy Day er lik, og vi arrangerer dagen i samarbeid med våre lokale samarbeidspartnere.

«Det er så mye lettere å sette grenser for barna senere, når vi har disse gode opplevelsene sammen». Martin, ansatt ved et dagsenter i Latvia

En Happy Day kan bestå av en busstur til en aktivitetspark, badeland e.l., med lek, moro, samt god mat og drikke. I det hele tatt en dag med ubekymret moro for vanskeligstilte barn, som har mer enn nok å slite med i hverdagen.

Happy Day er et avbrekk fra det vanlige. Det er noe å se frem til – og det er noe å se tilbake på – med glede. Happy Day skaper minner for livet, og knytter barna og de ansatte på senteret nærmere hverandre. Som én av lederne sa én gang til oss; – «Det er så mye lettere å sette grenser for barna senere, når vi har disse gode opplevelsene sammen».

happycamp

Happy Camp


Happy Camp er en 10-dagers sommerleir i Lyngdal, for 15-20 estiske gutter. Vi har arrangert leiren årlig siden sommeren 2012. På Happy Camp får gutta ei uke borte fra den vanskelige hverdagen, som kan være spesielt tøff på sommeren, da dagsenteret er stengt.

I løpet av dagene i Lyngdal får gutta oppleve mye forskjellig. Vi har vært på fjellturer, båtturer i skjærgården, ridning, fisketurer, turer til Listastrendene, Setesdalsbanen, Dyreparken, Sørlandsbadet osv.

Det viktigste er likevel at barna får ei uke borte fra «normalen», og får treffe ressurspersoner som både kan gi dem omsorg og sette grenser, noe som mange av guttene ikke er vant til.

Leiren arrangeres i samarbeid med Peeteli Sotsiaalkeskus, og det er lokale, estiske ledere som deltar på leiren, i tillegg til norske ledere som stiller opp for å være sammen med barna.

bligiver-happy

Støtt Happy


Vil du bli med å skape minner for livet?

BLI GIVER I DAG!

Som fast giver vil du bidra til at vanskeligstilte barn får noen velfortjente oppturer i en ellers vanskelig hverdag. Du vil få jevnlige oppdateringer fra våre arrangement, og du vil også få invitasjon til å bli med å delta på en Happy Day i et av våre prosjektland.