Vidar Abrahamsen taler på av House of Hope

Kjære giver! Takk for at du gjorde 2018 til et jubelår i Liepāja

Når vi ser tilbake på 2018 i Håp For Alle, har året vært nettopp det: et jubelår. Anført av deg som fast giver, og rause bedrifter som tar samfunnsansvar, har vi sammen åpnet House of Hope i Liepāja, Latvia.

En drøm har blitt virkelig, men det er egentlig nå det begynner. Som Vidar Abrahamsen (bilde øverst), grunnlegger av organisasjonen, sa i sin tale på åpningen 23. november:

– Min drøm er at alle som går inn døra i House of Hope, får føle Guds kjærlighet.

Se video fra åpningen lenger ned

Nærmest daglig fylles House of Hope av ungdom og unge mødre og barna deres, og renoveringen av huset er i sluttfasen. Ukentlig er det rundt 70 mennesker innom, der de får mat, omsorg, opplæring, ledertrening og undervisning i fag som engelsk og musikk.

Fem ungdommer i Hope21, stipendprogrammet vårt, avsluttet dette året videregående skole. De er nå klare for høyere utdanning eller å gå ut i arbeid med fagbrev i hånda. Disse ungdommene er fremtiden til Liepāja i Latvia.

Denne måten å drive utviklingsarbeid på, har vi skikkelig troa på.

Arbeidet med budsjettet for 2019 er ferdig, der styret særlig har prioritert å investere i staben til House of Hope for å styrke tilbudet. Prioriteringene er gjort i tett samarbeid med daglig leder Tatyana Tarasova – for de fleste bare kjent som Tanya.

For oss i styret i Håp For Alle, er det viktig å lytte til dem som står i det til daglig.

– 2019 vil vi jobbe spesielt med å utruste unge ledere, løfte ungdomsarbeidet og arbeide tett sammen med unge mødre, forteller Tanya.

Tatyana Tarasova utenfor House of hope

Takk for at du er med oss i oppdraget om å gi noe tilbake, og å vise mennesker gjennom praktiske handlinger at alle er verdifulle og elsket.

Hilsen styret i Håp For Alle

• Elin Dragland • Vidar Abrahamsen • Erlend Haddeland • Eivind Tversland • Terje Abrahamsen •  Ellen Foss •  Øystein Hjorthaug

Åpningen av House of Hope 23. november 2018:

You Might Also Like