Jakke med mening

Som en markering av at HOPE21-programmet offisielt har startet, ønsket vi å gi ungdommene en gave som kunne markere nettopp dette. Valget falt til slutt på noen gode dunjakker, som i tillegg til å være en jakke, er så mye mer. I tillegg til å holde den kalde, latviske vinteren ute, er jakken også et symbol på tilhørighet. Vi ønsker at ungdommene skal «eie» HOPE21 og ungdomssenteret og jakken er med å bygge opp under dette eierskapet.

Jakkene har innbrodert logoen til HOPE21 på brystet og Karosta Kids på ryggen, og ungdommene forteller at de allerede har blitt stoppet på gata med spørsmål om hvor de har fått tak i disse jakkene. Vi håper og tror at jakkene blir bært med stolthet, både fordi det er en god jakke, men også fordi den forteller hvor man hører hjemme, og fordi man er stolt av senteret som ungdommene er en del av.

Tatyana Tarasova, leder på Karosta Kids, forteller at ungdommene ble veldig overrasket og glade da de fikk overrakt jakkene.

– «Det var en stor overraskelse for dem, og de likte dem veldig godt. Nå spør folk mer om ungdomssenteret, fordi de ser logoen på jakka, og da er det gøy for ungdommene å fortelle om arbeidet», sier Tanya, som samtidig retter en stor takk til alle våre støttespillere som bidrar til at vi kan hjelpe ungdommene på denne måten.

You Might Also Like