Juleglede i Karosta

Like før jul besøkte HOPE21-ungdommene våre i Karosta, Latvia et barnehjem i byen Jelgava, for å gi dem både julegaver og en hyggelig julefest. Ungdommene hadde forberedt denne dagen i lang tid og hadde planlagt dramastykker, musikkinnslag og leker med barna. Det ble en strålende dag for barna på barnehjemmet, og også for ungdommene som deltok. Stipendgjengen brukte adventstiden godt og arrangerte også en middag på ungdomssenteret, i tillegg til å dele ut julegaver i nabolaget til unge og gamle.

Vi er utrolig stolte over – og glad for – at ungdommene går sammen om å gjøre slike gode gjerninger for sine medmennesker. Dette er til stor hjelp for dem som får ta i mot, men også viktig for ungdommene som bidrar. Det er godt å få kjenne på at man betyr noe for andre, og det har ungdommene virkelig fått kjenne på i denne førjulstiden.

Kostnadene til de ulike aktivitetene ungdommene har arrangert har de selv vært med å bestemme bruken av. Tidlig i høst bestemte ungdommene seg for å sette av en bestemt sum til denne type aktiviteter. Midlene kommer fra Håp For Alles sponsorer, men vi ønsker at ungdommene skal ha medbestemmelse på hvordan midlene skal fordeles. Dette både motiverer og gjør at ungdommene tar ansvar. Takk til alle dere som støtter Håp For Alle og HOPE21, vi gleder oss til fortsettelsen!

[foogallery id=»818″]

You Might Also Like