Vinn en tur til Tallinn!

Dersom du registrerer deg som fast giver hos Håp For Alle – eller verver en ny giver – før nyttår er du med i trekningen av en tur til Tallinn (eller et av våre andre prosjekt), hvor alle reise- og oppholdskostnader er dekket. På den måten kan du støtte en god sak, samtidig som du kan vinne et besøk for å se prosjektet med egne øyne.

Registrer deg på skjemaet til høyre eller ved å klikke «Bli giver» øverst til høyre i menyen. Vi er takknemlige for alle store og små gaver, og håper at også du vil være med å støtte våre prosjekter!

VILKÅR

Alle som blir nye givere, og alle som verver en ny giver mellom 01.11.15 og 31.12.15 er med i trekningen av en gratis tur med Håp For Alle til Baltikum. Verver du en ny giver har altså begge muligheten til å vinne. Verver du flere givere vil du få ett «lodd» ekstra per nye giver. Gevinsten innebærer fly t/r fra Norge til Baltikum, hotell og øvrig transport under oppholdet. Gevinsten må benyttes innen utgangen av 2017, og man velger selv hvilken tur man vil være med på. Gevinsten har en antatt verdi på ca. 5000 kr.

You Might Also Like